Nestkast pimpelmees ophangen | Deli Nature Greenline

JE EIGEN WILDERNIS IN DE TUIN!

Onder biodiversiteit valt alles wat leeft in de natuur; planten, dieren, bloemen, insecten en schimmels. Biodiversiteit is heel erg belangrijk, omdat soorten onmisbaar voor elkaar zijn. Add life to your garden met het assortiment van Deli Nature Greenline. Met onze tips en producten stimuleer je de biodiversiteit en lok je verschillende soorten dieren en insecten naar je tuin!

 

Deli Nature Greenline
Meer biodiversiteit in de tuin | Deli Nature Greenline

IN DRIE STAPPEN MEER DIEREN IN JE TUIN!

Er staan 3 stappen centraal bij het stimuleren van de biodiversiteit in de tuin. Het vergroenen van de tuin of het balkon is de eerste stap. Tegels eruit, planten erin! Zorg voor gevarieerde beplanting en laat takken en bladeren liggen. Plant bomen, struiken en hagen. Zorg voor bloemen die rijk zijn aan stuifmeel en nectar en daarmee vlinders en bijen aantrekken. De tweede stap is het creëren van beschutting en nestgelegenheid. Met onze schuilplaatsen en nestkastjes maak je jouw tuin aantrekkelijker voor vogels en insecten. De derde stap is het aanbieden van extra voedsel. Met de voedzame en gevarieerde mixen van Deli Nature creëer je een culinair menu voor de vogelsegels, en eekhoorns.

Vogels in de winter | Deli Nature Greenline

WINTER

In de koude wintermaanden is het extra belangrijk om te zorgen voor de dieren in de tuin. Voedsel wordt naarmate het jaar vordert steeds schaarser, dus verwen vogels en eekhoorns in de tuin met een voedzaam en energierijk diner. Zo weten ze jouw tuin snel te vinden en geef je ze een echte energy-boost!

Bijen in de tuin met een bijenhotel| Deli Nature Greenline

LENTE

In de lente begint alles weer te bloeien! Stimuleer de biodiversiteit in de tuin door een bloemenmix te zaaien die vlinders en bijen aantrekt. Insecten trekken weer andere dieren, zoals vogels, naar de tuin. Extra kijkplezier! Creëer daarnaast een fijne schuil- en broedplek voor insecten en vogels door een insectenhuis en nestkastje op te hangen.

Tuinvlinders in de zomer | Deli Nature Greenline

ZOMER

In de zomer zijn er veel gasten in de tuin te vinden. Ga op avontuur in de tuin en spot de diversiteit aan vogels, vlinders en bijen! Veel tuinvogels zijn actief op zoek naar voedsel voor hun jongen en het opbouwen van reserves. Zorg voor een gevarieerd diner boordevol eiwitten en rijk aan zaden en insecten. 

Egels in de tuin | Deli Nature Greenline

HERFST

In de herfst zijn de dieren in jouw tuin actief op zoek naar voeding en veilige schuilplekken. Verzorg een energierijke maaltijd in de tuin voor de eekhoorns, egels en vogels. Ze kunnen wel wat extra's gebruiken! Maak daarnaast een wildernis in de tuin door bladeren en takken te laten liggen. Jouw tuingasten vinden hier beschutting en voedsel. 

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.