Het uiterlijk van vlinders

Kenmerkend voor vlinders zijn hun voelsprieten en opvallende, gekleurde vleugels. In deze blog lees je meer over het uiterlijk van vlinders.

Biodiverse tuin-tip: een natuurlijke bloemenweide

Een natuurlijke bloemenweide is heel erg goed voor verschillende soorten insecten zoals vlinders, bijen, mieren en torren én het ziet er prachtig uit! In deze blog lees je de voordelen van een wild begroeid stukje tuin.

Vogels in de lente

Het voorjaar! De prachtige wintermaanden laten we voorlopig weer even achter ons. Tijd voor een krachtiger zonnetje, bloeiende flora en springlevende dieren die uit hun winterslaap komen. De lente is aangebroken en dat zien we aan de vogels in de tuin!

Vogels in de winter

In de winter is het natuurlijke voedselaanbod voor de vogels schaars. De vogels die in Nederland overwinteren kunnen we een handje helpen om de koude maanden goed door te komen. In deze blog lees je welke vogels er in de winter zijn te spotten en waar ze zich mee bezig houden.

Wat eten eekhoorns?

Eekhoorns zijn echte knaagdieren. Op hun gevarieerde menu staan onder andere eikels, noten, kastanjes, boomzaden, knoppen, bessen, paddenstoelen en rupsen.

Vogels in de herfst

De herfst is het seizoen waarin de vogels in de tuin zich voorbereiden op de wintermaanden. Trekvogels vertrekken naar het zuiden en standvogels houden zich rustig om hun vetreserves te bewaren voor als het echt nodig is.

Alles over de eekhoorn

Een eekhoorn is een zoogdier dat bekend staat om zijn roodbruine kleur en een lange pluimstaart. Ze komen voornamelijk voor in een bosrijke omgeving, maar durven ook op zoek te gaan naar voederplaatsen in de tuin! In deze blog lees je alles over de eekhoorn.

Mussen, mezen en merels in de tuin

Wil je weten welke vogels er in jouw tuin rondfladderen? In deze blog maak je kennis met de soorten mussen, mezen en merels.

Educatiekaart: Mussen in de tuin

Meer weten over de huismus en de ringmus? Download onze GRATIS educatiekaart over de mussen in de tuin.

Een BIJ-zondere tuin

De bij is een insect dat bijna overal ter wereld voorkomt. Een klein diertje, maar onmisbaar voor mens en natuur. In Nederland komen 358 soorten bijen voor, die allemaal op hun eigen manier leven. Veel van de soorten die in Nederland voorkomen hebben het zwaar.

Educatiekaart: Recycle bottle feeder

Bij Deli Nature Greenline hebben we hart voor de natuur, dieren én hun omgeving. Daarom houden wij ons voortdurend bezig met duurzame ontwikkelingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een egel in de tuin

Maak kennis met de egel! In deze blog lees je hoe je een egelvriendelijke tuin kunt creëren. Grote kans dat deze stekelige beestjes jouw tuin snel weten te vinden.
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.