Leer over de dieren in de tuin  | Deli Nature Greenline

NIEUW! EDUCATIE KAARTEN

Meer leren over biodiversiteit en de dieren in je tuin? De educatiekaarten van Deli Nature Greenline staan vol met tips en weetjes om het hele jaar door de biodiversiteit in je tuin te stimuleren. Leuk voor jong en oud!

Bloemen illustratie  | Deli Nature Greenline

Download hieronder GRATIS de educatiekaarten over tuinvogels en egels!

Laatste blog items

Koniginnepage | Deli Nature Greenline

Kenmerkend voor vlinders zijn hun voelsprieten en opvallende, gekleurde vleugels. In deze blog lees je meer over het uiterlijk van vlinders.

Natuurlijke bloemenweide | Deli Nature Greenline

Een natuurlijke bloemenweide is heel erg goed voor verschillende soorten insecten zoals vlinders, bijen, mieren en torren én het ziet er prachtig uit! In deze blog lees je de voordelen van een wild begroeid stukje tuin.

Vogels in de lente | Deli Nature Greenline

Het voorjaar! De prachtige wintermaanden laten we voorlopig weer even achter ons. Tijd voor een krachtiger zonnetje, bloeiende flora en springlevende dieren die uit hun winterslaap komen. De lente is aangebroken en dat zien we aan de vogels in de tuin!

Alles over vogels in de winter | Deli Nature Greenline

In de winter is het natuurlijke voedselaanbod voor de vogels schaars. De vogels die in Nederland overwinteren kunnen we een handje helpen om de koude maanden goed door te komen. In deze blog lees je welke vogels er in de winter zijn te spotten en waar ze zich mee bezig houden.

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.